Hozzávalók a tésztához:
- 33 g vaj
- 45 g kristálycukor
- 1 db tojás
- 1 ek. vanília aroma
- 57 g liszt
- 1 kk. szódabikarbóna
- 1 csipet só
- 48 g étcsoki
- 1 db banán
Hozzávalók a sajtkrémhez:
- 250 g mascarpone
- 2 db tojás
- 14 g liszt
- 150 g görög joghurt
- 80 g kristálycukor
- 1 db narancs reszelt héja
- 3 kk. vanília aroma
Elkészítése:
- Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót és a szódabikarbónát.
- A vajat a cukorral habosra keverjük és utána hozzáadjuk a vanília aromát, a tojást, a csokit majd a száraz alapanyagokat.
- Legvégén a felkockázott banánt is hozzáadjuk a tésztához.
- Szilikonos formába töltjük a tésztát.
- Előmelegített sütőben 160°C fokon 8 percig sütjük.
- A mascarponét, a cukrot, a tojásokat, a vanília aromát, a lisztet, a görög joghurtot és a narancs reszelt héját összekeverjük egy tálban.
- Miután kihűlt a tészta, utána adagoljuk rá mascarponés keveréket.
- Visszatesszük a sütőben 160°C fokon 0 percig sütjük.
- Díszítése tetszés szerint.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr6618038480
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.