Hozzávalók:
- 2 db karalábé
- 1 fej vöröshagyma
- 20 g vaj
- 3 db krumpli
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- 1 l víz
- 1 db marhahús leveskocka
- 1 tk. kakukkfű
- 1 tk. fehérbors
- 2 dl görög joghurt
Elkészítése:
- A hagymát egy kevés vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót.
- Hozzáadjuk a felkockázott krumplit, a felaprított karalábét.
- Hozzáadjuk a vizet, a fűszereket és a leveskockát
- Puhára főzzük a zöldségeket.
- Botmixerrel krémesre pürésítjük.
- Visszatesszük a tűzre és hozzáadjuk a joghurtot.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr3117987150
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.