Hozzávalók:
- 800 g édesburgonya
- 2 db répa
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek. vaj
- 1 ek. olaj
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- 1,2 l víz
- 1 db marhahús leveskocka
- 2 tk. füstölt fűszerpaprika
- 3 csipet szerecsendió
- 1 tk. fehérbors
- 200 g görög joghurt
Elkészítése:
- A hagymákat egy kevés vajon és olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a sót.
- Hozzáadjuk a felkockázott krumplit, a répát és a fűszereket.
- Ráöntjük a vizet, beledobjuk a leveskockát.
- Puhára főzzük a zöldségeket.
- Botmixerrel krémesre pürésítjük.
- Végül hozzáadjuk a joghurtot.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr5218081372
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.