Hozzávalók a tésztához:
- 351 g juhtúró
- 351 g liszt
- 210 g vaj
- 5 g só
- 1 db tojás
Lekenéshez és a szóráshoz
- 1 db tojás
- fekete szezámmag
- szezámmag
Elkészítése:
- Az összetevőket egy edényben összekeverjük és tésztát gyúrunk belőle.
- A tésztát folpackba csomagoljuk és 1 órára a hűtőbe tesszük.
- A tésztát belisztezett nyújtódeszkán kinyújtjuk.
- Tetszőleges formával kiszaggatjuk a juhtúrós snackeket.
- A tészta tetejét kenjük le felvert tojással, majd megszórjuk szezámmaggal.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a juhtúrós snackeket.
- Előmelegített sütőben 180°C-on 15-20 percig süssük. Ha a juhtúrós snackek teteje szép világosbarna, akkor biztosan megsültek.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr7817914745
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.