Hozzávalók:
- 100 g tökmagliszt
- 408 g finom liszt
- 245 g kenyérliszt
- 8 g szódabikarbóna
- 8 g só
- 450 g író
Elkészítése:
- A liszteket, a szódabikarbónát, a sót és az írót egy tálban összekeverjük és tésztát gyúrunk belőle.
- Cipót formázunk belőle és szilikonos sütőlemezre helyezzük a cipót.
- Előmelegített 200°C-os sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr7316748904
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.