Hozzávalók:
- 50 g darált napraforgómag
- 250 g liszt
- 150 g kenyérliszt
- 5 g szódabikarbóna
- 5 g só
- 285 g író
Elkészítése:
- A liszteket, a darált napraforgómagot, a szódabikarbónát, a sót és az írót egy tálban összekeverjük és tésztát gyúrunk belőle.
- Cipót formázunk belőle és szilikonos sütőlemezre helyezzük a cipót.
- Előmelegített 200°C-os sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr8916715216
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.