Hozzávalók:
- 250 g liszt
- 10 g búzadara
- 55 g darált tökmag
- 4 g só
- toszkán fűszerkeverék
- oregánó
- 140 g víz
- 7 g élesztő
- 4 g kristálycukor
- 3 g olívaolaj
Elkészítése:
- A langyos vízben összekeverjük élesztőt és a cukrot.
- A lisztet, a búzadarát, a darált tökmagot, a fűszereket és a sót szárazon összekeverjük.
- Hozzáadjuk vizes keveréket és olívaolajat majd tésztát gyúrunk belőle.
- Meleg helyen 30 percig pihentetjük a tésztát.
- A tésztából rudakat sodrunk és lekentjük vízzel.
- Megszórjuk a tetejét darált tökmaggal.
- Előmelegített sütőben 200°C-os sütőben 8 percig sütjük.
- Majd 180°C-os sütőben 4 percig arany barnára sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr5216707618
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.