Hozzávalók:
- 150 g kristálycukor
- 60 g vaj
- 60 g tej
- 110 habtejszín
- 2 csipet só
Elkészítése:
- A cukrot elkezdjük karamellizálni, majd hozzáadjuk a sótlan vajat.
- Hozzáadjuk az felforralt tejszínt és tejes keveréket és addig kavarjuk még a cukor el nem olvad benne.
- Végül hozzáadjuk a sót és kihűtjük. Hűtőben 1 hétig is eláll.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr116700248
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.