Hozzávalók:
- 1 kg ribizli
- 1,5 kg kristálycukor
- 2 kk. citromsav
Elkészítése:
- A ribizlit leturmixoljuk vagy át megyünk rajta botmixerrel.
- Leszűrjük a gyümölcsöt a magvaktól.
- A gyümölcsöt 70°C-ig melegítjük és utána hozzáadjuk a cukrot és citromsavat.
- Pár percig még forraljuk és végül steril üvegekbe töltjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr4016638152
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.