Hozzávalók
- 125 g vaj
- 125 g cukor
- 100 g liszt
- 25 g kakaópor
- 1 kk. vanília aroma
- 1 csipet só
- 3 db tojás
A csoki öntethez:
- 100 g étcsoki
- 100 g habtejszín
Elkészítése:
- A vajat a cukorral habverő géppel habosra keverjük.
- Utána hozzáadjuk a tojásokat.
- Hozzáadjuk a lisztet, a sót, a vanília aromát és egy hőálló edényben töltjük a kikevert tésztát.
- Alufóliával alaposan becsomagoljuk, hogy ne érje a víz, a videóban látható módon csomagoljuk be.
- Egy edénybe tesszük az üvegedényt és forró vízzel feltöltjük háromnegyedig.
- Alacsony lángra állítjuk a tűzhelyt és 1 órát főzzük.
- A tejszínt és a csokit mikróban felmelegítjük, és a puding tetejére öntjük az öntet.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr7416634906
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.