Hozzávalók:
- 4 db tojás
- 60 g kristálycukor
- 3 g só
- 10 g vanília aroma
- 480 g tej
- 80 g olaj
- 440 g liszt
- 480 g ásványvíz
Málnás részhez:
- 350 g málna
- 70 g kristálycukor
- 4 g étkezési keményítő
- 4 szál citromfű
- 30 g citromlé
A fehér csokis részhez:
- 150 g fehér csoki
- 60 g habtejszín a csoki olvasztáshoz
- 360 g habtejszín
- 24 g porcukor
- 1 csomag habfixáló
- 2 kk. vanília aroma
- 3 ek. kókuszreszelék
Elkészítése:
- A tojásokat, a cukrot, a sót, a lisztet, a tejet, az olajat, a vanília aromát elkeverjük egy tálban és végül hozzáadjuk a vizet.
- A palacsintákat kisütjük.
- A málnát a cukorral, az apróra vágott citromfűvel, a citromlével felfőzzük, és végül hozzáadjuk keményítőt. Kihűtjük.
- A tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a habfixálót.
- A fehér csokira ráöntjük a 60g tejszínt és a mikroba felmelegítjük. Hozzáadjuk a vanília aromát és a kókuszreszeléket.
- Óvatosan hozzáforgatjuk a tejszínt a fehér csokis részhez.
- Első palacsintán egyletesen elkenjük a málnás részt, majd a második palacsintát rátéve ezt a csokis krémmel kenjük meg egyenletesen.
- Ezt a folyamatot addig folytatjuk, amíg el nem fogy a palacsintánk.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr2416633912
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.