Hozzávalók a mogyorós amaretti kekszhez:
- 5 db tojásfehérje
- 267 g liszt
- 233 g darált pörkölt mogyoró
- 300 g porcukor
- 1 csipet só
- 1 kk. vanília aroma
Elkészítése:
- A liszteket, a cukrot, a sót, a vanília aromát és tojásfehérjét összekeverjük.
- Apró golyókat formázzunk a tésztából és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket.
- Vizes kézzel lenyomkodjuk őket.
- Előmelegített 190°C-os sütőben (alsó-felső sütésen) 13-15 percig sütjük őket.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr518012386
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.