Hozzávalók:
- 350 g darált keksz
- 250 g mascarpone
- 5 kk. meggylekvár
- 50 g aszalt vörösáfonya
- 1 db narancs reszelt héja
- 3 evőkanál holland kakaópor
- 60 g porcukor
- 1 kk. vanília aroma
Forgatáshoz egy kis kakaópor.
Elkészítése:
- A száraz összetevőket összekeverjük egy tálban. Utána hozzáadjuk mascarponét és maradék hozzávalókat, összegyúrjuk a masszát.
- Golyókká formázzuk a tiramisut és kakaóporban megforgatjuk őket.
- Tetszés szerint kapszliba helyezzük őket.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr9518007032
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.