A receptet a Szoky konyhája youtube csatornáján találtam. Gondoltam egyet és elkészítettem a családomnak az ünnepekre.
Hozzávalók:
- 150 g darált keksz
- 150 g darált dió
- 100 g aszalt vörösáfonya
- 170 g meggy lekvár
- 50 g porcukor
- 250 g étcsoki
- 1 kk. vaj
- összetört dió
Elkészítése:
- A száraz összetevőket összekeverjük egy tálban. Utána az áfonyát és a meggy lekvár, végül összegyúrjuk a masszát.
- Lemérjük a zserbó golyót és egy darab golyó 20 g legyen. A hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
- A golyókat olvasztott csokiba megforgatjuk. (A videóban látható módon.)
- Megszórjuk összetört dióval.
- Tetszés szerint kapszliba helyezzük őket.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr3417999630
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.