Hozzávalók:
- 286 g liszt
- 75 g kristálycukor
- 75 g barnacukor
- 2 g szódabikarbóna
- 1 csipet só
- 2 kk. fahéj
- 1 kk. szerecsendió
- 85 g vaj
- 190 g sütőtök püré
- 1 db tojás
- 90 g étcsoki
Elkészítése:
- A száraz összetevőket és a fűszereket egy tálban összekeverjük.
- A vajat a kétféle cukorral elkeverjük hozzáadjuk a tojást és a sütőtök pürét.
- Szitálva adjuk a száraz anyagokat a masszához. Végül hozzáadjuk a tésztához a darabokra vágott csokit.
- Két kanál segítségével gombócokat formálunk és a sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
- Előmelegített 180°C-os (alsó- felső) sütőben 15 perc alatt készre sütjük, amíg aranybarna nem lesz.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr3517990544
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.