Hozzávalók:
- 2 db célka
- 1 db vöröshagyma
- 1 db krumpli
- só
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 l alaplé
- 1 kk. fehérbors
- 60 g görög joghurt
- 1 db alma
- 25 g vaj
Elkészítése:
- A céklát megpucoljuk és apró daraboka vágjuk.
- A hagymákat vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót, a krumplit és a feldarabolt céklát beletesszük.
- Felöntjük az alaplével és hozzáadjuk a fűszereket. 45 perc alatt puhára főzzük a zöldségeket.
- Ha cékla és a krumpli megpuhult hozzáadjuk apróra vágott almát. Pár percig főzzük míg megpuhul az alma.
- Botmixerrel krémesre pürésítjük. Végül hozzáadjuk a joghurtot.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr1917957538
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.