Hozzávalók:
- 4 db tojás
- 96 g kristálycukor
- 128 g étcsoki
- 4 ek. kávé
- 128 g vaj
- 1 csipet só
- 1 ek. kristálycukor
Elkészítése:
- A tojásokat ketté választjuk.
- A sárgáját a 96 g cukorral összekeverjük és vízgőz felett 3-4 percig folyamatos keverés mellett fehéredésig keverjük.
- A csokit és a kávét összekeverjük és felmelegítjük a mikróban. Apránként hozzáadjuk a vajat.
- Majd összekeverjük a kikevert tojássárgájával.
- A fehérjét egy ek. cukorral kemény habbá vejük.
- Óvatosan hozzákeverjük a fehérjét a tojássárgájához.
- A mousset pohárba adagoljuk és hűtőbe tesszük egy két órára.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr9417808509
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.