Hozzávalók:
- 20 g vaj
- 1 ek. olaj
- 500 g gomba
- 1 db vöröshagyma
- só
- kakukkfű
- fehérbors
- 2 gerezd fokhagyma
- 750 ml víz
- 1 db marhahúsleves kocka
- 2 dl tejszín
Elkészítése:
- Az apróra vágott gombát vajon és olajon lepirítjuk.
- Kivesszük a gombát egy tálra.
- A hagymákat egy kevés vajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót, a vize, a marhahúsleves kockát és a fűszereket.
- Hozzáadjuk a pirított gombát és puhára főzzük.
- Botmixerrel krémesre pürésítjük.
- Visszatesszük a tűzre és hozzáadjuk a tejszínt rövid ideig összeforraljuk.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr6317787432
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.