Hozzávalók:
- 250 g ricotta
- 200 g kristálycukor
- 198 g birsalma püré
- 1 db narancs reszelt héja
- 2 db tojás
- 170 g liszt
- 0,5 tk. só
- 4 g sütőpor
- 2 g szódabikarbóna
- 500 g feketeribizli
Elkészítése:
- A száraz összetevőket egy tálban összekeverjük.
- A ricottát és birsalma pürét habverővel összekeverjük
- Hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a narancs reszelt héját és a ribizlit.
- A tésztát egy 20 cm méteres szilikonos formába tesszük és egyenletesen elsimítjuk a tetejét.
- Előmelegített sütőben 180°C-os sütőben 40-45 percig sütjük.
- Miután kihűlt megszórjuk porcukorral a torta tetejét.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr4016959772
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.