Hozzávalók:
- 1 db vöröshagyma
- só
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 tk. füstölt őrölt fűszerpaprika
- 1 tk. őrölt kömény
- 1,7 l víz
- 250 g előáztatott csicseriborsó
- 1 db marhahúsleves kocka
Elkészítése:
- A hagymákat egy kevés olajon lepirítjuk és hozzáadjuk a sót és fűszereket.
- Hozzáadjuk a vizet, a csicseriborsót, a marhahúsleves kockát. A csicseriborsót puhára főzzük.
- Botmixerrel krémesre pürésítjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr4416825532
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.