Hozzávalók a fahéjas forró csokihoz
- 30 g étcsoki
- 250 g tej
- 1 kk. fahéj
- 1 kk. vanília aroma
Elkészítése:
A tejet felforraljuk, és ráöntjük a csokira, elkeverjük. Hozzáadjuk a fahéjat és az aromát. Végül ízlés szerint tehetünk rá tejszínhabot.
Hozzávalók a fehér forró csokihoz:
- 50 g fehércsoki
- 50 g tejszín
- 3 csipet szerecsendió
- 250 g tej
Elkészítése:
A tejet felforraljuk. A csokit és a tejszínt mikróban felmelegítjük. Hozzáadjuk a szerecsendiót és a tejet. Végül ízlés szerint tehetünk rá tejszínhabot.
Hozzávalók a mézeskalács ízű forró csokihoz:
- 50 g tejszín
- 40 g étcsoki
- 1 kk. mézeskalács fűszerkeverék
- 250 g tej
Elkészítése:
A tejet felforraljuk. A csokit és a tejszínt mikróban felmelegítjük. Hozzáadjuk a fűszert és a tejet. Végül ízlés szerint tehetünk rá tejszínhabot.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.