Hozzávalók:
- 500 g vörösbor
- 4 szegfűszeg
- 2 db fahéjrúd
- fél citrom leve
- 1 db citrom reszelt héja
- 5 ek. kristálycukor
Elkészítése:
A bort, a fűszereket, a citrom levét és héját és a cukrot összekeverjük egy gyors forralóban.
Tűzhelyen felforraljuk pár percig és már kész is a forralt bor.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr4316780512
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.