Hozzávalók:
- 75 g vaj
- 50 g étcsoki
- 100 g barnacukor
- 187 g liszt
- 6 g sütőpor
- 40 g kakaópor
- 50 ml tej
- 1 db tojás
- 1 csipet só
- 2 kk. vanília aroma
Hozzávalók a forgatáshoz:
- 50 g porcukor
Elkészítése:
- A csokit a mikróban felolvasztjuk.
- A lisztet, a sót, a sütőport és kakaóport egy tálban összekeverjük.
- A vajat, a cukrot és tojást habosra keverjük.
- Hozzáadjuk az olvasztott csokit, a száraz anyagokat, a vanília aromát és a tejet.
- Lefóliázzuk a tésztát és 3 órára hűtőbe tesszük.
- Golyókat formázunk és porcukorba megforgatjuk.
- Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
- 180 C fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.
- Rácsra tesszük melegen és hagyjuk a sütiket a rácson kihűlni.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr7816755612
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.