Hozzáadjuk:
- 300 g finomliszt
- 300 g kenyérliszt
- 450 dl víz
- 1 tk. só
- 1 db tojás
- 1 tk. kristálycukor
- 5 g instant élesztő
Elkészítése:
- A 2 dl langyos vízben összekeverjük az élesztőt és a cukrot.
- A liszteket és a sót szárazon összekeverjük.
- Hozzáadjuk vizes keveréket, a vizet, a tojást és tésztát gyúrunk belőle.
- Meleg helyen 1 óráig kelesztjük a tésztát.
- A tésztából rudakat sodrunk és lekentjük egész tojással.
- A sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük bagetteket és közéjük sütőpapírt helyezünk. (Ha nincs bagett sütőnk)
- Előmelegített sütőben 200°C-os sütőben 20 percig sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr5816741186
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.