Hozzávalók:
- 4 kg otelló szőlő
- 2 kg birsalma
- 1 db citrom leve
- 4 db csomag Dzsemfix 3:1
- 2 kg cukor
Elkészítése:
- A szőlőt leturmixoljuk vagy átmegyünk rajta botmixerrel.
- Leszűrjük a gyümölcs pürét a magvaktól.
- Elkeverjük a cukrot és a dzsemfixet egy kis tálban.
- A birsalmát a szőlő pürével puhára főzzük.
- Hozzáadjuk a gyümölcshöz a cukros keveréket és a citromlevet.
- Pár percig még forraljuk és végül steril üvegekbe töltjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr5616741164
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.