Hozzávalók:
- 7 szelet kalács
- 25 g vaj
- 375 g tej
- 1 tk. fahéj
- 100 g aszalt vörösáfonya
- 2 db tojás
- 50 g kristálycukor
A tetejére
- 3 dl tejszín
- 1 cs. habfixáló
Elkészítése:
- A tejet felmelegítjük egy gyorsforralóban.
- A tejhez hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a fahéjat, az áfonyát és a vajat, felmelegítjük a keveréket.
- Hozzá forgatjuk a kalács darabokhoz.
- A formába öntjük.
- Elmelegített 180°C-os sütőbe tesszük és 45 percig sütjük. Ez persze sütőtől is függ.
- A tejszínt habbá verjük.
- A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót és csillag csöves nyomózsákba töltjük.
- Tuffokat nyomunk a puding tetejére.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr8916715218
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.