Hozzávalók:
- 50 g földimogyoró
- 20 g vaj
- 200 g datolya
- 2 ek. kakaópor
- 1 csipet só
- 50 g zab
- 2 db banán
- 60 g darált háztartási keksz
Krémje:
- 100 g vaj
- 100 g földimogyoró
- 50 g karamell öntet
Elkészítése:
- A földimogyorót és szobahőmérsékletű vajat egy darálóban összedaráljuk.
- Először a datolyát, a banánt, a kakaóport, a sót, a zabot egy aprítógépbe összedaráljuk. Utána hozzáadjuk a mogyoró vajat és darát háztartási kekszet.
- A tésztát ketté osztjuk.
- Egy tetszőleges formába tesszük a tésztát és egyenletesen elegyengetjük a formába.
- A vajat habosítjuk és hozzáadjuk a darált mogyorót és az öntetet.
- A krémet egyenletesen eloszlatjuk a tésztán, végül a másik tészta darabot ráhelyezzük.
- Pár órára a fagyasztóba tesszük, és egyenlő darabokra felvágjuk.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr3616689370
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.