Hozzávalók:
- 60 g vaj
- 100 g kristálycukor
- 1 db tojás
- 150 g liszt
- 1 tk. sütőpor
- 1 csipet só
- 100 g étcsoki
- 2 kk. vanília aroma
Hozzávalók a brownie alaphoz:
- 60 g vaj
- 100 g étcsoki
- 1 db tojás
- 72 g kristálycukor
- 43 g liszt
- 1 tk. sütőpor
- 1 cs. só
- 2 kk. vanília aroma
Elkészítése:
- Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót és a szódabikarbónát.
- A vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vanília aromát, a tojást, a csokit és száraz alapanyagokat.
- 23x23 cm formába tesszük a tésztát és kenőkéssel elsimítjuk a tetejét.
- Elkészítjük a másik tésztát.
- A lisztet, a kakaóport, a sütőport és sót egy tálban összekeverjük.
- A vajat és a csokit mikróban felolvasztjuk.
- A tojásokat a cukrokkal habbá verjük egy tálban.
- Utána apránként hozzáadjuk száraz keveréket.
- Előmelegített 180°C-os sütőben 25 percig sütjük (alsó-felső sütőben).
- A két tészta közzé egy kis karamell öntetet tettem, de bármilyen lekvárral megkenve is finom.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr116680546
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.