Hozzávalók:
- 323 g sárgabarack
- 200 ml víz
- 80 g kristálycukor
- 1 kk. kardamon
Elkészítése:
- A barackot felkockázzuk és hozzáadjuk a vizet és a cukrot. Felforraljuk, és végül hozzáadjuk a kardamont.
- Egy tálba öntjük, lefóliázzuk és 1 órára fagyasztóba tesszük.
- 2-szer átmegyünk rajta botmixerrel, hogy összetörjük a jégkristályokat.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr4416627174
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.