Hozzávalók:
- 2 ek. vanília aroma
- 500 g tej
- 1 kk. kardamon
- 150 g kristálycukor
- 3 ek. tápióka gyöngy
- 1 db tojássárgája
- 1 db tojásfehérje
A fekete ribizlis részhez:
- 150 g fekete ribizli
- 60 g kristálycukor
- 3 szár menta
Elkészítése:
- A ribizlit a cukorral és mentával felfőzzük, és megvárjuk, míg kihűl
- A poharak aljába töltjük a fekete ribizlis keveréket.
- A tejet felforraljuk, utána hozzáadjuk a cukrot, a kardamont, a vanília aromát és tápíóka gyöngyöt. Folyamatosan keverjük és megvárjuk, míg egy kicsit besűrűsödik.
- Hőkiegyenlítéssel hozzáadjuk a tojássárgáját.
- A tojásfehérjét habbá verjük és hozzáadjuk a pudinghoz.
- Egyenletesen eloszlatjuk a poharakba a tápiókapudingot.
- Hűtőbe tesszük min. 3 órára.
Ha tetszett a bejegyzés kövess Facebookon, illetve Instagramon is.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr6316624594
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.