Fehér csokis brownie

 

 

Hozzávalók:

  • 250 g liszt
  • 1 csipet só
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • 200 g fehér csoki
  • 250 g vaj
  • 160 g kristálycukor
  • 3 kk. vanília aroma
  • 2 db tojás
  • 23 g kókuszreszelék
  • 1 db narancs reszelt héja
  • 70 g málna

 

Elkészítése:

 

  1. A lisztet, a sót, sütőport és a szódabikarbónát összekeverjük egy tálban.
  2. A 100 g fehér csokit és vajat egy tálba tesszük és a mikróban felolvasztjuk.
  3. A vajas keverékhez adjuk hozzá a tojásokat, a vanília aromát, a kókuszreszeléket, málnát, az apró vágott csoki másik felét, narancs reszelt héját és a lisztes keveréket.
  4. 23x23 cm formába tesszük a tésztát és kenőkéssel elsimítjuk.
  5. Előmelegített sütőben 175°C-on (légkeverés nélkül) 30-35 percig sütjük.
  6. Tűpróbával ellenőrizzük, de a sütőtől függ, meddig kell sütni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr2716399452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.