Hozzávalók a tésztához:
- 3 ek. méz
- 50 g porcukor
- 100 g vaj
- 400 g liszt
- 1 kk. szódabikarbóna
- 15 g kakaópor
- 1 csipet só
- 2 db tojás
- 100 g tej
Hozzávalók az egyik krémhez:
- 40 g vaníliás pudingpor
- 300 g tej
- 120 g vaj
- 100 g kristálycukor
- 25 g kakaópor
- 1 kk. vanília aroma
Hozzávalók a másik krémhez:
- 40 g vaníliás pudingpor
- 300 g tej
- 120 g vaj
- 100 g kristálycukor
- 40 g kókuszreszelék
- 1 kk. vanília aroma
Elkészítése:
- A mézet és a vajat a mikróban felmelegítjük és hagyjuk kihűlni.
- A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük.
- Hozzáadjuk mézes keveréket a száraz keverékhez.
- Három részre osztjuk a tésztát és egy sütőpapírral bélelt tepsibe kenőkéssel elsimítjuk az első adagot.
- Előmelegített sütőben 180°C fokon 6 percig sütünk egy lapot.
- A pudingport, tejet és a kristálycukrot összekeverjük. Hozzászitáljuk a kakaóport.
- Pudingot főzünk és hagyjuk kihűlni.
- A pudingport, tejet és a kristálycukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
- Pudingot felfőzzük és hagyjuk kihűlni.
- Miután kihűlt pudingokhoz hozzáadjuk a puha vajakat és habverő géppel kikeverjük őket.
- Egy 20x30 cm keretbe helyezzük az első tészta alapot.
- A lap tetejére a csokis krémet egyenletesen elkenjük, majd ráhelyezzük a másik piskótát.
- A lap tetejére a kókuszkrémet egyenletesen elkenjük és az utolsó lapot is ráhelyezzük a tetejére.
- Lefedjük fóliával és egy éjszakára pihentetjük a hűtőben a vadász szeletet.
- Másnap szeleteljük a süteményt.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr1418003002
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.