Hozzávalók:
- 1:1 arány fele citrom fele cukor
- 492 g kristálycukor
- 492 g citrom
Elkészítése:
- A citromok alsó és felső részét levágjuk, majd éles késsel vékonyra szeleteljük.
- A magokat el kell távolítjuk, mert keserű ízt adnak a szirupnak.
- A citromot a kristálycukorral, alaposan összeforgatjuk, majd befőttes üvegekbe adagoljuk Az üveget lezárva 2-7 napig szobahőmérsékleten tároljuk, időnként megkavarjuk.
- A hűtőbe tesszük.
- A felbontott cukorszirup hűtést igényel.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr5817905623
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.