Hozzávalók:
- vaj
- olaj
- 4 db gomba
- 1 fej vöröshagyma
- só
- bors
- 250 g darált marhahús
- 250 g darált sertéshús
- 1 lapos tk. oregánó
- 1 lapos tk. kakukkfű
- 1 lapos tk. rozmaring
- 1 lapos tk, bazsalikom
- 3 db babérlevél
- 500 ml paradicsomlé
- 2 ek. kristálycukor
- 1 ek. citromlé
- 1 ek. mustár
- makaróni tészta
- sajt
Elkészítése:
- A gombákat aprító gépben ledaráljuk és egy kis vajon és olajon lepirítjuk.
- A gombákat kiszedjük egy tálban.
- A hagymát apróra vágjuk és ugyanabban az edényben megdinszteljük, mint a gombát. Hozzáadjuk a sót.
- A két fajta húst összekeverjük és hozzáadjuk a hagymához. A húshoz hozzá keverjük a fűszereket.
- Fedő alatt 20-30 perc alatt puhára főzzük a húst. Hozzáadjuk a paradicsomlevet, a cukrot, a mustárt és a citromlevet.15 percig még főzzük, hogy az ízek összeérjenek.
- Kifőzzük a tésztát és reszelt sajtot reszelünk a hús tetejére.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr4417772048
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.