Hozzávalók:
- 120 g liszt
- 4 db tojás
- 1 ek. cukor
- 120 g tej
- 30 g vaj
- 1 csipet só
- 2 kk. vanília aroma
Elkészítése:
- A tojássárgáját a tejjel egy habverővel összekeverjük egy tálban.
- Hozzáadjuk a vanília aromát, a lisztet és a sót.
- A fehérjét habbá verjük a sóval.
- Hozzákeverjük a tojássárgájás keverékhez a fehérjét.
- A vajat 3 részre osztjuk, mert 3 részletben sütjük meg.
- A vajat felolvasztunk a serpenyőben és beleöntjük a tészta 1/3 részét. Az alját aranybarnára sütjük, majd megfordítjuk.
- Ha megsült, villával vagy fakanállal apróbb darabokra tépkedjük
- Jöhet a következő adag sütése , majd az utolsó harmadik.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr917765952
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.