Hozzávalók:
- 88 g liszt
- 25 g porcukor
- 2 g só
- 3 g szódabikarbóna
- 75 g vaj
- 60 g kristálycukor
- 75 g étcsoki
- 2 kk. vanília aroma
Elkészítése:
- A csokit a mikróban felolvasztjuk.
- A lisztet, a sót és a szódabikarbónát egy tálban összekeverjük.
- A vajat a lisztes keverékkel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a csokit, a vanília aromát és a cukrokat.
- Tésztát összegyúrjuk és hengert formázunk belőle.
- Lefóliázzuk a tésztát és fagyasztóba tesszük.
- A lefagyasztott tészta hengert egyenlő részre vágjuk és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a korongokat.
- 180 C fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr10016763426
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.