Hozzávalók:
- 225 g étcsoki
- 115 g vaj
- 2 ek. útifű maghéj
- 6 ek. víz
- 150 g kristálycukor
- 30 g kakaópor
- 1 kk. fahéj
- 95 g liszt
- 1 tk. sütőpor
- 1 tk. só
- 200 g szeder
Elkészítése:
- A lisztet, a sütőport és sót egy tálban összekeverjük.
- A vajat és a csokit mikróban felolvasztjuk.
- Hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat és kakaóport.
- Az útifű maghéjat és a vizet összekeverjük.
- A csokis keverékhez hozzáadjuk a lisztes keveréket, a szedret és a megduzzadt útifű maghéjat.
- 23x23 cm formába tesszük a tésztát és kenőkéssel elsimítjuk a tetejét.
- Előmelegített 180°C-os sütőben 30 percig sütjük (alsó-felső sütőben).
- A sütőtől függ, meddig kell sütni, ezért tűpróbával ellenőrizzük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr9916685590
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.