Hozzávalók:
- 2 db rózsa
- 1 liter víz
- 400 g kristálycukor
- 20 g citromlé
Elkészítése:
- A szirmokat alaposan megmossuk.
- A vizet feltesszük forrni és beletesszük a szirmokat.
- Ha szirmok elkezdenek kifehéredni, akkor, leszűrjük őket.
- Végül hozzáadjuk a cukrot és a citromlevet. Pár percig forraljuk és palackokba töltjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr4016680548
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.