Hozzávalók:
- 1 kg szeder lé
- 1,5 kg kristálycukor
- 30 g citromsav
Elkészítése:
- A szedret leturmixoljuk vagy át megyünk rajta botmixerrel.
- Leszűrjük a gyümölcsöt a magvaktól.
- A gyümölcslét 80°C-ig melegítjük és utána hozzáadjuk a cukrot és a citromsavat.
- Pár percig még forraljuk és végül steril üvegekbe töltjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr2716667298
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.