Hozzávalók a brownie alaphoz:
- 70 g étcsoki
- 110 g vaj
- 135 g kristálycukor
- 2 db tojás
- 5 g vanília aroma
- 8 g kakaópor
- 60 g liszt
- 1 csipet só
Ízlés szerint adhatunk hozzá jostát tésztához
Hozzávalók a túró réteghez:
- 250 g túró
- 90 g kristálycukor
- 2 ek. búzadara
- 2 db tojás
- 2 kk. citromlé
- 2 kk. vanília aroma
A tetejére 50 g étcsoki
Elkészítése
- Egy tálban a csokit és vajat a mikróban felolvasztjuk.
- Utána hozzákeverjük a cukrot, a tojásokat, a kakaóport, a sót és a lisztet.
- Végül hozzáadjuk a jostát.
- Szilikonos formába töltjük a tésztát.
- A túrót, a cukrot, a tojást, a búzadarát, a citromlevét és a vanília aromát összekeverjük.
- Majd a tészta tetejére kanalazzuk a túrós réteget.
- Előmelegített sütőben 180°C-on (alsó –felső) sütésen sütjük 35 percig.
- A csokit a mikróban felolvasztjuk, és utána habzsákba töltjük.
- A túró rudi tetejét csokival spineljük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr3016640710
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.