Hozzávalók a brownie alaphoz:
- 70 g étcsoki
- 110 g vaj
- 135 g kristálycukor
- 2 db tojás
- 5 g vanília aroma
- 8 g kakaópor
- 60 g liszt
- 1 csipet só
ízlés szerint adhatunk hozzá fekete ribizlit a tésztához
Hozzávalók a sajtkrémhez:
- 200 g mascarpone
- 2 db tojás
- 2 kk. vanília aroma
- 3 kk. citromlé
- 14 g liszt
- 150 g tejföl
- 80 g kristálycukor
Elkészítése
- Egy tálban a csokit és vajat a mikróban felolvasztjuk.
- Utána hozzákeverjük a cukrot, a tojásokat, a kakaóport, a sót és a lisztet.
- Végül hozzáadjuk a fekete ribizlit.
- Szilikonos formába töltjük a tésztát.
- Előmelegített sütőben 180°C fokon 25 percig sütjük.
- A mascorponét, a kristálycukrot, a tojásokat, a vanília aromát, a lisztet, a citromlevet és a tejfölt összekeverjük egy tálban.
- A brownie alapra adagoljuk a krémet.
- Visszatesszük a sütőben 160°C fokon 15 percig sütjük.
Ha tetszett a bejegyzés kövess Facebookon, illetve Instagramon is.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr716608674
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.