Hozzávalók:
- 50 g földimogyoró
- 4 db tojás
- 8 ek. liszt
- 200 g tej
- 1 csipet só
- 150 g kristálycukor
- 150 g feketeribizli
- 200 g szeder
- 2 ek. vanília aroma
Elkészítése:
- A sütőt előmelegítem 180°C-ra (alsó-felső sütés).
- A mogyorót ledarálom és hozzákeverem a lisztet.
- A tojásokat a cukorral és a sóval habosra keverem. Addig keverjük a tojásos masszát, amíg fehéredni nem kezd.
- Hozzáadom a lisztes keveréket, a tejet, a ribizlit és a szedret.
- 23x23 cm-es formába öntjük a masszát és 40 percig sütjük. Miután kihűlt porcukorral megszórjuk.
Ha tetszett a bejegyzés kövess Facebookon, illetve Instagramon is.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr9916594958
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.