Hozzávalók:
- 125 g fekete ribizli
- 375 g kecsketej
- 50 g kristálycukor
- 2 kk. citromlé
- 2 szál menta
Elkészítése:
- A ribizlit botmixerrel összepürésítjük.
- Hozzáadjuk az apóra vágott mentaleveleket, a tejet, a cukrot és a citromlevét.
- Jégkrém formákba öntjük és egy 1 órára a fagyasztóban tesszük
Ha tetszett a bejegyzés kövess Facebookon, illetve Instagramon is.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr8116579546
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.