Hozzávalók:
- 2 db kápia paprika
- 1 tk. fehér bors
- 2 kk. füstölt fűszerpaprika
- vaj
- 250 g tönkölyliszt
- 200 g félbarnakenyérliszt
- 5 g szódabikarbóna
- 5 g só
- 285 g író
Elkészítése:
- A felkockázott paprikát egy kis vajon puhára pároljuk.
- A liszteket, s fehér borsot, a szódabikarbónát, a sót és az írót egy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a paprikát és tésztát gyúrunk belőle.
- Cipót formázunk a tésztából, majd szilikonos sütőlemezre helyezzük a cipót.
- Lekenjük egész tojással a kenyér tetejét.
- Előmelegített 200°C-os sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr1717868967
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.