Pezsgős panna cotta

Hozzávalók:

  • 3 dl laktóz mentes tejszín
  • 1 dl laktóz mentes tej
  • 2 dl pezsgő (édes)
  • 2 evőkanál kristálycukor
  • 2 evőkanál vaníliás cukor
  • 3 db lapzselatin

Elkészítése:

A pezsgős poharakat előkészítjük. Egy tálba jéghideg vizet öntünk és beáztatjuk a zselatin lapokat. Egy gyorsforralóban tejszínt és tejet összekeverjük. Tejszínes keveréket felforraljuk és hozzáadjuk cukrot és vaníliás cukrot. Végül elkeverjük a panna cottában lapzselatinokat. Pohárba öntjük és lefóliázzuk. Egy éjszakát a hűtőben pihentetjük. Én kandírozott narancshéjjal díszítettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://sarasutivara.blog.hu/api/trackback/id/tr8314524732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

Címkék

ajandek (2) bake (4) baker (3) baking (2) cake (1) christmas (1) csoki (1) csokis (2) cukrasz (2) day (2) delutan (2) dio (1) dog (1) edes (3) holiday (1) home (1) homemade (4) ilikeinmyjob (2) ilovebake (2) instagram (2) kalács (1) karacsony (1) laktozmentes (3) laktózmentes (1) latozmentes (1) lazadelutan (2) linzer (1) málna (1) otthon (3) parfé (1) piros ribizli (1) sari (2) sutemeny (4) sutisari (3) sweet (2) sweethome (3) szulinapitorta (1) tejszin (2) tejszín (1) torta (1) walnut (1) work (3) youtube (1) Címkefelhő